Keresés a bubb.hu oldalakon:
Internet

Internet

FreeStartFreeStart
FreeWebFreeWeb
Ingyenes webáruházAz ingyenes webáruház buktatói. Ne dőljön be! Egy ingyenes webáruház egyszerűen nem éri meg!
ingyenes webáruház, webáruház ingyen, ingyen webáruház
JOBkralle, az állásgyűjtő portálA JOBkralle egy független speciális keresőgép, amely állásajánlatokat gyűjt össze az interneten. A speciálisan erre a célra kifejlesztett keresőrobot teljesen automatikusan átvizsgál több ezer weboldalt, állásbörzéket és megtalálja a naponta újonnan kiírt állásajánlatokat.
állás, munka, álláshírdetés, állásajánlat, állásajánlatok
Online dolgok és bizalom a netenA weboldalakat látogatva a bámulattól a viszolygásig nagy körű az online dolgok hatása a személyre. Csodálatos a gyorsaság és a tudás óriási tárháza. Hátránya az emberi oktalanság és ügyeskedés. Van fórum, ahol az minimális ismeretek nélkül is adnak "jó útmutatást". Egyes terméket, szolgáltatást nyújtóknál pedig nincsenek feltüntetve az alapvető elérhetőségek vagy a megadott elérhetőségen nem találhatóak, telefonon elérhetetlenek. Így az előforduló meghibásodással nem tudunk hova fordulni. Hasonló módszerekkel a bizalmat kizárólag elveszteni lehetséges a weblapnak, de megszerezni nem! Különbül is kéne csinálni! Ha a téma iránt érdeklődik, nézze meg a Webellis blogot!
internet, web
PrimNetA legnagyobb múltra visszatekintő vertikális informatikai hírportál, mely naprakész híreket nyújt az informatika újdonságok iránt érdeklődőknek.
PrimNet
Az Ingyen linkgyűjtő szerkesztője: Márk

Ingyen

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat